Téma mesiaca

Kontakt

Milí pacienti, rodinní príslušníci a priatelia.

Pozdravujeme Vás v novom roku a tešíme sa, že v hojnom počte navštevujete našu stránku. Veríme, že na nej nachádzate podporu a pomoc ktorú hľadáte. Pokiaľ máte nejaké tipy, nápady či pripomienky, budeme vďační ak nám ich napíšete na adresu info@onkopacient.sk

Aj tento rok pre Vás bude fungovať poradňa psychológa, stretnutia s psychológom on-line na chat-e, každú prvú stredu v mesiaci a pribúdať budú aj nové techniky a odporúčania na tému, ako zvládať obdobie ochorenia a liečby po psychickej stránke. Rovnako skupina bude fungovať aj v roku 2012. Noví záujemcovia, ste vítaní.

Na chat-e sme opakovane zaznamenali, že si sprostredkúvate tipy na rôzne knihy, filmy, www stránky alebo články. Niečo zaujímavé, čo ste čítali, videli, alebo chcete ponúknuť vlastnú úvahu, skúsenosť, ktorá by mohla byť užitočná aj pre iných. Je výborné, že sa aj takto navzájom podporujete a radi by sme Vám poskytli priestor pre tieto Vaše postrehy, vyjadrenia alebo články, ktoré Vás zaujali. Vytvorili sme pre Vás takú vašu malú knižničku, do ktorej ich môžete ukladať a v prípade potreby sa k ním vracať. Je škoda ak sa pre mnohých užitočné texty/informácie "stratia" v chatoch, ktoré bežia na dennej báze a preto je ťažké ich v nich spätne vyhľadávať, prípadne ich odporúčať ďalším, ktorí vtedy práve neboli on-line.

Stačí, ak nám pošlete informáciu alebo text ktorý chcete zverejniť pre všetkých na info@onkopacient.sk, prečítame si ho a radi to vložíme do vašej knižnice. Nájdete ju na chat-e pod názvom "Knižnica Vašich myšlienok a odporúčaní". Ak by sme niektorý článok alebo tip nepovažovali za vhodný na uverejnenie, budeme Vás spätne informovať. Pekne Vás prosíme, keď budete posielať príspevok od iného autora, vždy je potrebne uviesť meno autora a názov.

Druhá možnosť je, že sa tejto úlohy zhostí jeden z Vás, ktorý chodieva na chate pravidelne a keď tam niečo takéto uvidí, pošle to na našu adresu.

Už tento mesiac tu nájdete dva texty od Stanky – jeden pekný článok o pokore a jeden ktorý napísala ona sama pre Vás (bol uverejnený na chat-e už v minulosti, ale je stále aktuálny a určite poteší tých, ktorí sa k nemu vtedy nedostali).

Majka a Zuzka.

Pridať na:
Pridať na Facebook! pošli na vybrali.sme.sk Vytlačiť!