OCENILI STE

Kontakt

Chcem Vám poďakovať za Vašu knižku Keď do života vstúpi rakovina, ktorú som si včera kúpila. Mojej mame diagnostikovali pred krátkym časom rakovinu prsníka. Už má za sebou operáciu a čaká ju chemoterapia. Bolo toho na nás všetkých veľmi veľa a veľmi rýchlo a v tej obrovskej záplave emócií a nových informácií som mala zrazu pocit, že sa strácam a že strácam aj nadhľad. Vaša kniha mi prišla ako dar, ktorý som veľmi potrebovala. Príbehy ľudí, ktorí sú v rovnakej situácii... Netušila som, že ich je toľko, netušila som ani len to, že takíto ľudia s takýmito trápeniami sú. Donedávna. Vďaka Vašej knihe dostávam odpovede na otázky, ktoré som si už stihla položiť a aj na tie, ktoré ma ešte len čakajú. Je to neoceniteľný pomocník a spoločník v týchto prvých chvíľach a určite bude aj naďalej. Veľmi pekne Vám chcem poďakovať, určite od pacientov a ich rodín viete, ako touto knihou pomáhate, ale chcela som, aby medzi tými hlasmi bolo aj moje ďakujem. V.

Dakujem vsetkym, ktori sa zasluzili o tuto stranku a tiez knihu Ked do zivota vstupi rakovina. Knihu vrele odporucam kazdemu, kto bojuje s onkologickym ochorenim. Najde v nej vela motivacie nevzdat sa. Este raz dakujem. M.

Velmi sa tesime zo vsetkych pozitivnych ohlasov na knihu. Pridavam jeden od pani Kataríny. " Zatiaľ som si kúpila od Vás dva knižky - jednu pre seba a pre potreby rodiny - som onkologický pacient, momentálne z najhoršieho vonku, stále v štádiu udržiavacej liečby, dva roky po operácii a po chemoterapii /ca. mammae/, momentálne toto ochorenie prežívam so svojou mamičkou, ktorej dagnostikovali také isté ochorenie tento rok vo februári a je po operácii momentálne v štádiu chemoterapeutickej liečby. Vaša knižka ma veľmi oslovila, hoci pôsobím aj ja v oblasti pomáhajúcej profesie, je napísaná výborným štýlom, je tam všetko potrebné - vďaka autorke a všetkým podieľajúcim sa ľudkom - jedna z nich je dokonca moja kolegyňa a v podstate od nej som sa dozvedela o Vašej knižke v predstihu ešte pre jej krstom. Keď som chodila za maminou do NOÚ, videla som plagát o predaji tejto knižky v nemocničnom bufete, tak som urobila na oddelení, kde bola mamina, trocha reklamu tejto výbornej knižke a chcem ju podarovať aj mojej onkologičke, aby ju mohla doporučiť ľuďom, ktorým by mohla by akýmkoľvek spôsobom prospešná." T.

Objednať knihu »

Pridať na:
Pridať na Facebook! pošli na vybrali.sme.sk Vytlačiť!